NIEUWS

20-05-2020

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Volg Helden van de Regenboog ook op Social Media! Met geregeld updates over het boek natuurlijk en leuke win-acties. Zo is het 30 juni bijvoorbeeld International Social Media Day en verloten wij weer een leuke HVDR-prijs!

 

Word nu vriend met Lilli, Morris, Rayan, Bloem en Noah op FACEBOOK en INSTAGRAM!

En nodig vooral ook jouw vrienden en vriendinnen weer uit!

16-04-2020

MOOI ARTIKEL II

MOOI ARTIKEL II

Afgelopen dinsdag verscheen er een mooi artikel over Helden van de Regenboog in het Haarlems Weekblad. Zowel online als in de papieren versie (met een oplage van 61.000 stuks!) werd er geschreven over het boek, over de schrijver zelf én de opvoeding van zijn dochter en de verkooppunten in Haarlem.

 

Lees het artikel op de website van het Haarlems Weekblad hier.

11-04-2020

BOEKWINKELS

BOEKWINKELS

Helden van de Regenboog ligt inmiddels ook in een aantal boekwinkels. Nu zijn het moeilijke tijden voor de boekwinkels, dus koop of bestel Helden van de Regenboog vandaag nog bij je plaatselijke boekwinkel! In de volgende steden ligt het boek bijvoorbeeld al voor je klaar in de winkel:

 

SLIEDRECHT

De Gruijter - Burgermeester Winklerplein 10

 

BREDA

Libris Boekhandel Buitelaar - Grote Markt11

 

HAARLEM

Athenaeum Boekhandel Haarlem - Gedempte Oude gracht 70
De Kennermer Boekhandel - Kleverparkweg 3

02-04-2020

AANDACHT VOOR HET BOEK

AANDACHT VOOR HET BOEK

Heel leuk! Afgelopen weekend heeft schrijver en programma-maker Splinter Chabot aandacht besteed aan het boek Helden van de Regenboog op zijn Instagram-pagina. Splinter is zelf ook duidelijk in zijn mening dat het niet verkeerd is om 'anders' te zijn, hij schrijft hier ook over in zijn boek Confettiregen. Ook dit boek ligt, net als Helden van de Regenboog, nu in de boekwinkels.

 

"Een 'regenboog' kinderboek - fantastisch!!!"

23-03-2020

MEDIA AANDACHT!

MEDIA AANDACHT!

Na de lancering van het boek op vrijdag 13 maart is er op verschillende websites en Social Media al veel aandacht geweest voor Helden van de Regenboog. Leuk nieuws dus!

 

Op de website van Stichting Meer dan gewenst is het boek besproken in de rubriek Boeken / Films. En op de website van WINQ werd er onder het kopje People aandacht besteed aan Arjan zijn bijzondere verhaal en het boek. Verder besteede Zij aan Zij op de website aandacht aan het boek in een artikel over Helden. Bezoek deze websites en volg deze mooie instanties op Social Media!

 

Ook zijn het aantal volgers van de pagina Helden van de Regenboog op Facebook de afgelopen tijd flik gestegen! Volg je Lilli, Morris, Rayan, Bloem en Noah nog niet op Facebook? En wil je ook op Facebook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de Helden? Klik dan hier!

26-02-2020

FEESTELIJKE PRESENTATIE BOEK

UPDATE: Door het Corona virus is de feestelijke boekpresentatie op 18 maart helaas geannuleerd. Er wordt in een later stadium uitgekeken naar een andere datum.

 

Op woensdag 18 maart 2020 vindt de feestelijke en publieke boekpresentatie plaats van Helden van de Regenboog. Tussen 15.00 en 17.00 zal de Bibliotheek Nieuwe Veste in Breda geheel in het teken staan van Helden van de Regenboog. Naast de officiële boekpresentatie zal de schrijver ook enkele spannende hoofdstukken voorlezen, kunnen kinderen een HVDR-kleurplaat inkleuren en zal er wat lekkers aanwezig zijn voor de gasten. Iedereen is van harte welkom!

 

 

26-02-2020

WEBSITE BIJNA ONLINE!

Dankzij een succesvolle crowdfunding-actie verschijnt in maart 2020 het kinderboek Helden van de Regenboog en een bijpassende website. Het boek, dat is geschreven door Arjan van der Sluis, gaat over vijf kinderen uit moderne gezinnen, die op hun school De Regenboog een spannend en onverwachts avontuur beleven. Achter de schermen zijn we nu druk bezig met de website waar kinderen straks niet alleen informatie over het boek kunnen vinden, maar ook linkjes naar websites over bijvoorbeeld gescheiden ouders en moderne gezinnen.

25-02-2020

MOOI ARTIKEL

MOOI ARTIKEL

December 2019 stond er een mooi artikel over Arjan en zijn dochter én de totstandkoming van het boek Helden van de Regenboog in de zaterdagbijlage van een groot aantal dagbladen. Waaronder het Noord-Hollands Dagblad, het Haarlems Dagblad, de IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en het Leidsch Dagblad. Met een gedrukte oplage van in totaal 90.000 stuks een heel mooi moment voor het boek en de crowdfundingscampagne.